A Stresszmentes munkahelyek a magyar önkormányzatoknál projekt hírei

2020. 12. 11. | A Stresszmentes munkahelyek a magyar önkormányzatoknál projekt hírei

A GINOP-5.3.5-18-2018-00083 azonosítószámú „Munkaerőpiaci alkalmazkodóképesség fejlesztését célzó tematikus projektek” felhívás keretében a Fontanus Alapítvány, a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete (MKKSZ) és a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége (TÖOSZ) hármas konzorciumi partnerségében dolgoznak együtt a minőségi munkahelyek megteremtésért. A projekt keretében kérdőíves felmérést végeztünk a közalkalmazottak és köztisztviselők körében a stresszfaktorok kimutatása és a stresszkezelési képességek tanulmányozása érdekében, mind a munkavállalók, mind a munkáltatók esetében. 91 munkáltató és 871 munkavállaló töltötte ki a felmérésre szánt kérdőívet. A felmérés eredménye az ÖNkormányzat újságban is megjelent.

2020. 10. 16. | A Stresszmentes munkahelyek a magyar önkormányzatoknál projekt hírei

A TÖOSZ a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezetével és a Fontanus Alapítvánnyal közösen vesz részt abban az idén márciusban indult projektben, melynek keretében a nyár folyamán a Fontanus speciális kérdőíves módszerével felmértük, hogy a magyar önkormányzatoknál dolgozó munkavállalókat és a munkáltatókat milyen stresszfaktorok érik. 

2020. 08. 04. | A Stresszmentes munkahelyek a magyar önkormányzatoknál projekt hírei

A projektben először az önkormányzati munkavállalókat érő stresszfaktorokat mértük fel egy online kérdőív segítségével. A munkavállalói kérdőívet közel 1000 önkormányzati munkavállaló töltötte ki, amelyért ezúton is köszönet az Ön munkatársainak. Jelen kérdőívvel az önkormányzati munkáltatók oldaláról szeretnénk képet kapni a stresszfaktorokról.

 

2020. 06. 17. | A Stresszmentes munkahelyek a magyar önkormányzatoknál projekt hírei

A Stresszmentes munkahelyek a magyar önkormányzatoknál című, GINOP-5.3.5-18-2018-00083 azonosítószámú projekt keretében készült kérdőív segítségével azt szeretnénk felmérni, hogy a magyar önkormányzatoknál dolgozó munkavállalókat milyen stresszfaktorok érik. A Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezetével és az a Fontanus Alapítvánnyal együttműködésben stressz megelőző és kezelő módszertant fejlesztünk ki,  amelyet pilot projektek keretében szeretnénk bevezetni több önkormányzatnál, megoldási javaslatokat dolgozunk ki a stressz kezelésére, ezáltal is javítva a munkahelyi körülményeket. 

2020. 06. 15. | A Stresszmentes munkahelyek a magyar önkormányzatoknál projekt hírei

A kedvezményezett konzorciumi tagok neve: 
Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete
Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége
Fontanus Alapítvány