Ingyenes helyszíni hallásvizsgálat

2016. 07. 05. | További hírek

Az Idősek Oldalán Alapítvány országosan, „házon kívüli” vizsgálati napok szervezésével segíti az önkormányzatokat, ahol a megjelenők számára – a tevékenység végzéséhez szükséges előírásokat betartva- kínál ingyenes  hallásvizsgálatot, így a „szakvizsgálat megy az emberekhez”.

Az Idősek Oldalán Alapítvány felhívása:

 

 

Tisztelt Polgármester Asszony!

Tisztelt Polgármester Úr!

 

Az Idősek Oldalán Alapítvány jóvoltából ezúton küldöm az ingyenes hallás - vizsgálat ajánlását.

Tevékenységünk során azt tapasztaltuk, hogy egyre több a hallás problémával küszködő ember az országban, ugyanakkor az orvosi szakvizsgálatot nem szívesen, vagy csak az utolsó pillanatban keresik fel.

Ezért országosan, „házon kívüli” vizsgálati napok szervezésével segítjük az önkormányzatokat, ahol a megjelenők számára – a tevékenység végzéséhez szükséges előírásokat betartva- kínálunk ingyenes hallás- vizsgálatot, így a „szakvizsgálat megy az emberekhez”.

A kitelepülés és a vizsgálat is teljesen ingyenes. A vizsgálaton megjelentek számára szakember javaslatot tesz, de ez természetesen semmilyen kötelezettségvállalással nem jár.

Fontos megjegyezni, hogy partnerünk nem csak a beteg problémájának diagnosztizálásában, de annak megoldásában is tevékenyen részt vesz:

A vizsgálat alkalmával lehetőség nyílik gyakorlatilag bárminemű hallás segítő készülék megrendelésére (természetesen amennyiben azt a vizsgáló szakember szükségesnek ítéli meg), ez esetben a kért eszközök beszerzését és helyszínre szállítását is ingyenesen vállalják.

Amennyiben csatlakozni kívánnak felajánlásunkhoz - a hallás vizsgálathoz - kérem, forduljanak hozzám bizalommal a lent megadott elérhetőségeim bármelyikén!

 

Üdvözlettel:

VASTAGH MARIANN

Idősek Oldalán Alapítvány

Telefon: +36 20 396 08 04

Email: idosekoldala@idosekoldala.hu

web: www.idosekoldala.hu